• Aktuality
  • O nás
  • Výroba
  • Fotogalerie
  • Podporujeme
  • Kontakt
  • 1. 12. 2011

    Kalendář SUPERMOTO 2012

    Ilustrační obrázek

    Dne 30.11. proběhl v brněnském klubu No Stress křest prvního nástěnného kalendáře Supermoto 2012, kde se sešlo až 100 lidí, které jsou se supermotem spojeny, včetně mistra ČR v Supermotu Tomáše Trávníčka nebo jezdce MotoGP Karla Abrahama. Tento kalendář je dílem fotografa Petra Zemana a připravoval ho celou letošní sezónu. Nejedná se ovšem o fotky z jízdy z letošní sezóny, na jednotlivých měsících naleznete krásné dívky, které jsou vždy spojeny s tématikou závodů z prostředí supermota. Každý si pak může podle své fantazie domyslet situaci odehrávající se ke každé fotce. Kalendář je určen ať už pro milovníky motorek nebo krásných dívek.

    Kalendář má 13 barevných listů a rozměry 45x32cm, cena: 250Kč

     

    Kalendář si můžete zakoupit zde.

    Možný je i osobní odběr v provozovně firmy Racestyl v městské části Brno-Tuřany na Východní 10.

    O dalších místech, kde bude možné kalendář zakoupit Vás budeme průběžne informovat.

     

    Fotografie a grafika: Petr Zeman, produkce a prodej: Jan Zeman, modelky: Marie Vašková, Jana Hadačová, Michaela Jánská, Anna Trnková, Alena Prešnajderová, Nikola Vavříčková, Barbora Schechrerová a Maria Pomerantseva

     

    Prodejní místa:

    E-shopy:

     

    Kamenné prodejny:

    • Motokšeft (Cejl 32, Brno)
    • PSI Brno (Bosonohy)
    • Yshop (Vrbova 19, Praha)
    • Yacomi (Za mlýnem 11, Praha)

     

    galerie 12 listů kalendáře Supermoto 2012 

    kompletní fotogalerie z focení kalendáře

    fotogalerie ze křtu kalendáře

    Galerie – Supermoto 2012


    24. 11. 2011

    Pozvánka na křest Supermoto kalendáře 2012

    Ilustrační obrázek

    Dne 30.11.2011 od 20:00 proběhne v klubu No Stress v Brně na Roosveltove 6 křest exclusivní nástěnného Supermoto kalendáře 2012 a následná Racing party, kde zakončíme tu letošní sezónu 2011 a můžem se pobavit o té následující!


    27. 10. 2011

    vzpomínkové akce

    Ilustrační obrázek

    Dobrý den, rádi bychom vás pozvali na vzpomínkovou akci na zesnulého jezdce MotoGP Marca Simoncelliho, která se uskuteční v neděli 30. října ve 14 hodin na Masarykově okruhu u stupňů vítězů. Jde o spontánní akci motorkářů, kteří chtějí vzdát hold jednomu z nejtalentovanějších motocyklových závodníků, který přesně před týdnem tragicky zahynul při závodu v malajském Sepangu. Automotodrom Brno vyšel našemu nápadu vstříc a okruh v neděli fanouškům zpřístupní.

    Pietní akce je přístupná veřejnosti, lidé mohou na Masarykův okruh přinášet svíčky nebo další pietní předměty, které společně s velkoformátovou fotografií Marca Simoncelliho položíme na stupně vítězů. Motorkáři budou moci absolvovat po skončení pietní akce čestné kolo po Masarykově okruhu.

     

    Program:

    14.00 Zahájení vzpomínkové akce u stupňů vítězů

    14.15 Minuta ticha, italská hymna

    14.30 Čestné kolo po Masarykově okruhu

     

    Za brněnské motorkáře

     

    Pavel Carda

    Richard Zanáška


    13. 9. 2011

    Změna adresy

    Počátkem září jsme otevřeli jsme se přestěhovali na novou adresu. Nyní nás naleznete na ulici Východní 10, Brno-Tuřany 620 00


    12. 4. 2011

    Vesta na SM kombinézu

    Ilustrační obrázek

    Nemáte na své kombinéze všechny partnery, nebo se pouze chcete odlišit od ostatních? Pak je ideálním a levným řešením vesta z pružného materiálu, kterou navlečete na svojí koženou kombinézu. Navrhneme Vám vlastní design, kam si můžete umístit jakékoliv loga. Tisk provádíme sublimací a vesty varábíme od 1ks.


    <<< Novější | Starší >>>