• Aktuality
  • O nás
  • Výroba
  • Fotogalerie
  • Podporujeme
  • Kontakt
  • 28. 3. 2011

    Přidány nové produkty do sekce Výroba

    Do sekce Výroba jsme přidali nové produkty - mikiny s kapucí, čepice, reklamní nosiče a reklamní předměty.


    23. 3. 2011

    Oblečení RaceStyl v MotoGP

    Ilustrační obrázek

    Karel Abraham přestoupil z Moto2 do nejprestižnější motocyklové třídy na světě do MotoGP. Bude sedlat italský stroj Ducati v brněnském týmu AB Cardion motoracing team, pro který i letos firma RaceStyl kompletně zajišťuje výrobu týmového oblečení.

     

    RaceStyl také vyrábí oblečení pro fanoušky Karla Abrahama, které naleznete v e-shopu Abaja Fans.


    1. 3. 2011

    ADMOVE - reklama v pohybu

    "Reklama, kterou nejen potřebujete, ale i chcete"

    Společnost ADmove se zabývá pojízdnou reklamou. Nabízíme pronájem exklusivních reklamních ploch umístěných na vozidle, které je osvětlené a ozvučené. S naší reklamou můžete neustále reagovat na pohyb lidí, následovat je, a co nejefektivněji tak zvýraznit svoji firmu. Auto s billboardem, led panelem a led obrazovkou je nepřehlédnutelné v městských oblastech, na sídlištích, u nákupních center nebo před sportovním stadionem. Tam kam se nedostane auto, tam začíná práce pro naše AD kolo, které se může pohybovat po naprostém centru města včetně všech náměstí. Jedná se o velice originální produkt s reklamním nosičem, který za všech okolností budí velký zájem a má i silný vliv na lidi  v podprahovém vnímání reklamy, stejně jako naše AD auto.

    www.admove.cz

     

    Admove - nejlepší partner pro mobilní reklamu, pojizdnou reklamu, reklamu v pohybu


    30. 1. 2011

    Nahlédněte, jak probíhá výroba!

    Ilustrační obrázek

    Ve Fotogalerii v sekci Výroba naleznete sérii fotek z výrobních prostorů, kde vznikají produkty Racestyl.

     

    Fotogalerie - Výroba


    15. 10. 2010

    Racestyl a 2WS Racing team v sezóně 2010

    Ilustrační obrázek

    V motoristické sezóně 2010 byl racestyl partnerem brněnského teamu 2WS, který se účastnil závodů MČR v Supermotu a PČR Enduro. Spolupráce probíhala formou obléknutí členů teamu a dresů na závody pro enduristy. V supermotu ve třídě S1 celkově nejlépe skončil Lukáš Ducháček (4.místo), poté Jan Zeman (8.místo). Ve třídě S2 vybojoval celkové pódiové umístění Michal Ducháček (3.místo) a Libor Machát se rovněž v mnoha závodech pohyboval na předních pozicích (5.místo). Velice úspěšnou sezónu má za sebou Petr Křivánek, který získal konečné první místo v celkovém seriálu PČR v enduru v kategorii E2 a příští rok se těšíme na jeho výkony mezi elitou v seriálu MČR. Michal Vrbka obsadil celkové 5.místo a i příští rok bude účastníkem PČR v kategorii E2.

    Firma Racestyl bude s týmem 2WheelSport spolupracovat i příští sezónu a již nyní pracuje na nových designech pro týmové oblečení.


    <<< Novější | Starší >>>