• Aktuality
  • O nás
  • Výroba
  • Fotogalerie
  • Podporujeme
  • Kontakt
  • 7. 7. 2010

    RaceStyl partnerem Supermoto Academy

    Ilustrační obrázek

    RaceStyl je partnerem projektu Supermoto Academy. Tato supermoto škola, která je první svého druhu v ČR se bude snažit přiblížit základy jízdy na supermotardové motorce, jak závodníkům, tak i motorkářům z běžného provozu, a tím přispět k bezpečnosti na silnicích.  

    Dva dny plné ježdění pod vedením instruktora. Součástí je i teoretický výklad, večerní posezení a projekce celodenního ježdění. Po celou dobu je v ceně kurzu zahrnuté plnohodnotné občerstvení. Instruktoři jsou zkušení supermoto jezdci, kteří závodí v mistroství republiky: David Brabec, Jan Kvanička, Radim Vavřík a Jan Zeman. Supermo Academy je určená pro motorkáře na supermoto motorkách, endurech nebo i cestovních endurech. Pro začínající i pokročilé jezdce!

    SM Academy bude probíhat od 22. do 23.8.2010 na krásném okruhu ve Vysokém Mýtě.

    Více informací a on-line přihlášku naleznete na www.supermotoacademy.cz

     


    4. 7. 2010

    Karel Abraham zajel v Barceloně svůj životní závod

    Ilustrační obrázek

    Karel Abraham po celý víkend patřil mezi nejlepších 10 jezdců ve třídě Moto2 MS. Do závodu startoval ze třetí řady z 12.místa. Po startu se poměrně hodně rychle dostal dopředu a krásnými manévry si v Bareloně na okruhu zvaný Montmelo vybojoval 4.místo.

    Karel Abraham po závodě řekl:

    Jsem šťastný, byl to super závod. Po startu jsem naštěstí ustál horké chvíle v první zatáčce, kde bylo dost pádů. Pak jsem se chytil a zajížděl velice rychlá kola. Předjížděl jsem soupeře a postupoval dopředu. Brzdili mne i Elias s Corsim, a tak jsem je předjel. Oni mi to pak vrátili a až do závěru to byla s nimi napínavá přetahovaná. Bohužel skupinka vpředu nám ujížděla. V posledních dvou kolech jsem se snažil dojet třetího Simona, ale potřeboval bych ještě tak dvě kola, abych ho mohl ohrozit. Se čtvrtou příčkou jsem přesto maximálně spokojen. Motorka byla připravena výborně. Nastavení se osvědčilo. Podařilo se nám vybrat i vhodné pneumatiky, přední měla tvrdou směs, zadní naopak měkčí. Ve finiši to sice už klouzalo, ale s tím jsem počítal. V Barceloně nám to konečně vyšlo, tak věřím, že se bude dařit i dál. Hlavně na domácí trati v Brně bych chtěl fanouškům nabídnout nejen skvělou bitvu, ale také co nejlepší výsledek.


    25. 6. 2010

    Motokrosový dres v E-shopu

    Ilustrační obrázek

    Dnes jsme přidali do nabídky našeho E-shopu motokrosový dres, který si můžete objednat i s vlastním jménem, číslem nebo logama.

     


    20. 6. 2010

    Racestyl podporuje bezpečnost motorkářů

    Ilustrační obrázek

    Minulý týden v úterý a ve středu probíhala v centru Prahy akce MACR s názvem "Bezpečné léto". Tato akce měla příblížit motocykly blíže k lidem a především představit určité bezpečnostní prvky, které by mohly pomoci bezpečnosti motorkářů na silnici. Lidé z Prahy, tak během dvou dní mohli navštívit nebo i nezávisle narazit na tamější expozici motorek, jelikož se nacházela v centru Prahy u nápupního centra Anděl, kde měl svůj stánek i RaceStyl s týmem 2WheelSport Team. Zástupcem týmu zde byl Jan Zeman se svojí závodní Suzuki a minibikem Pasini, na kterém závodil v minulosti.


    9. 6. 2010

    Supermoto v Hrušovanech

    Ilustrační obrázek

    Již tuto sobotu se pojede volný závod Supermoto v centru Hrušovan nad Jevišovkou. Značka RaceStyl je jedním z partnerů akce, a tak budou hostesky oblečeny v tričkách Racestyl a závodit se bude samozřejmě o poháry, ale i o Racestyl trika. Více informací o závodech naleznete na www.moravacup.wz.cz


    <<< Novější | Starší >>>